Nog 3 weken: de Grote Zwolle Quiz

Door 13 januari 2020Agenda, Artikelen, De Quiz, Nieuws

De aanmelding voor de Grote Zwolle Quiz is in volle gang. Het aantal deelnemers groeit snel! Hier nog even alles op een rij:

• Tijdens de Grote Zwolle Quiz kunt u uw kennis testen over de geschiedenis van Zwolle, van het verleden tot onze tijd.
  •  De quiz vindt plaats op dinsdagavond 4 februari 2020 in de Panoramazaal van het stadhuis aan het Grote Kerkplein.
  •  U kunt zich aanmelden als team van minimaal twee, maximaal vier personen. Er kunnen maximaal 25 teams deelnemen.
  •  U kunt zich als team inschrijven met een e-mail naar info@zwolsehistorischevereniging.nl
  •   De deelnemerskosten zijn 8 euro voor niet-leden en 4 euro voor leden van de Zwolse Historische Vereniging, te betalen aan de zaal.
  •   Na aanmelding ontvangt u per mail nadere informatie.
  •   U kunt alvast oefenen met de digitale Grote Zwolle Quiz 2019 op onze website.

Mis de quiz niet en meld u aan!